ایتا دانشگاه     آی گپ دانشگاه     روبیکا دانشگاه
دانشکده طب ایرانی و مكمل

سلامت با طعم خلاقیت؛ جشنواره غذای بانوان دانشگاه، همزمان با ایام گرامیداشت مقام زن و مادر برگزار شد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

 

سلامت با طعم خلاقیت؛ جشنواره غذای بانوان دانشگاه، همزمان با ایام گرامیداشت مقام زن و مادر برگزار شد

 جشنواره غذا به مناسبت هفته گرامیداشت زن و مقام مادر، با حضور بانوان دانشگاه و با همکاری امور بانوان دانشگاه و دانشکده طب ایرانی و مکمل برگزار شد. به گزارش وب دا، در این جشنواره که با هدف ترویج تغذیه سالم، معرفی سبک زندگی مبتنی بر طب ایرانی و ایجاد فضایی شاد و بانشاط میان بانوان دانشگاه برگزار شد، شرکت‌کنندگان در رقابتی همدلانه به ارائه انواع غذا، پیش‌غذا، دسر و شیرینی خانگی ارائه پرداختند. آثار ارائه‌شده بر اساس معیارهای مختلفی همچون سلامت و تازگی مواد اولیه، جذابیت بصری ، طعم مناسب و... مورد ارزیابی قرار گرفت و در پایان ضمن معرفی برگزیدگان جشنواره جوایز ارزنده ای به ایشان اهدا خواهد شد. تأکید بر نقش محوری زنان در تغذیه سالم خانواده دکتر نغمه رزاقی، مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امور بانوان، در بخش سخنرانی این جشنواره با اشاره به نقش مهم زنان در سلامت تغذیه خانواده گفت: یکی از مسئولیت‌های مهمی که بر دوش بانوان قرار دارد، مدیریت تغذیه خانواده است و ذوق و سلیقه زنان در تهیه غذا، علاوه بر ایجاد صمیمیت و شادی در خانه، می‌تواند به‌شرط انتخاب مواد سالم، به بهبود سبک زندگی خانواده کمک کند. وی خاطرنشان کرد: برخلاف باور عمومی، همه غذاهای خوشمزه ناسالم نیستند و اگر کمی مطالعه و دقت داشته باشیم، می‌توانیم غذاهایی تهیه کنیم که هم جذاب باشند و هم سالم. وی همچنین گفت: یکی از معیارهای مهم داوری در جشنواره نیز همین موضوع یعنی استفاده از مواد اولیه سالم و توجه به سلامت خانواده بود و حتی برخی شرکت‌کنندگان به‌جای خامه یا شکلات از تزئینات سالم‌تری مانند گل‌سرخ استفاده کرده بودند که علاوه بر زیبایی، خواص زیادی هم دارد. دکتر رزاقی با تأکید بر اهمیت نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌ها ادامه داد: طب ایرانی بیش از آنکه درمان‌محور باشد، بر پیشگیری تمرکز دارد. اگر سبک زندگی و تغذیه‌مان را درست تنظیم کنیم، می‌توانیم از بسیاری بیماری‌ها مانند دیابت و بیماری‌های قلبی پیشگیری کنیم. لذا مادر خانواده با برنامه‌ریزی غذایی هوشمندانه می‌تواند بهترین خدمت را به سلامت خانه ارائه دهد و این نقش ارزشمند واقعاً قابل جبران نیست. وی اضافه کرد: هدف اصلی این برنامه تنها نمایش مهارت‌های آشپزی نبوده، بلکه ارتقای آگاهی درباره تغذیه سالم و بهره‌گیری از آموزه‌های طب ایرانی در سبک زندگی امروز است. یادآور می شود: این رویداد در مجتمع آموزشی خوارزمی، سالن جلسات دانشکده طب ایرانی و مکمل برگزار گردید.

 

 

 

Please publish modules in offcanvas position.